menu
MDS

Maakt het verschil
in stem en stoma.

Als professionals op het gebied van laryngectomie en tracheotomie,
komen we graag bij u thuis.

Meer over MDS
Neem contact op
MDS B.V.
MDS B.V.
MDS B.V.

Over MDS Medical

Totaalleverancier van  tracheostomahulpmiddelen


Wat betekent het voor MDS om totaalleverancier te zijn?
Merkonafhankelijkheid is voor MDS een voorwaarde om een goede totaalleverancier te zijn. De beste keuze voor een specifieke hulpvraag is door een ruimere keuze beter bereikbaar.
Een product leveren is makkelijk, dat kan iedereen. Er gaat echter zoveel aan vooraf en er komt ook achteraf nog veel bij kijken. De specialisten bij MDS denken graag mee en helpen bij het maken van de keuze voor de best mogelijke oplossing voor een hulpvraag van een arts, zorgprofessional of de patiënt zelf. Daarom geloven wij in de kracht van onze kennis en zijn bijvoorbeeld onze medewerkers op de Customer Service doorlopend in opleiding om kennis op te doen over de producten en mogelijke alternatieven. Onze productspecialisten spelen een grote rol in het adviseren, demonstreren en begeleiden en leveren de nazorg.

Kortom, het totale plaatje van kennis, aandacht, kwaliteit en product!

MDS Medical is trotse distributeur van

MDS B.V.
Fahl Medizintechnik-Vertrieb GmbH
MDS B.V.
Theodor LaBarre Werkstätte für Silberchirurgische Instrumente GmbH
MDS B.V.
Primed Halberstadt Medizintechnik GmbH

Ziekenhuizen kiezen voor kennis en ervaring
Onze productspecialisten worden steeds vaker ingeschakeld door zorgprofessionals voor advies omtrent productkeuze en voor het aanmeten van maatwerk zilveren canules. Daarnaast verzorgen wij educatie voor thuiszorg, mantelzorg, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals. Gezamenlijk beschikt het team van MDS over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van tracheostomahulpmiddelen!

Deze kennis en ervaring delen wij graag zodat wij ons steentje bijdragen aan verdere verbetering van de kwaliteit van zorg.

Onze historie en groei
MDS is in 2012 van start gegaan als leverancier van medische disposables. Deze producten leveren wij onder andere aan ziekenhuizen en kleinere medische centra. Gaandeweg hebben wij ons verder gespecialiseerd in tracheostomahulpmiddelen en hebben wij ons team uitgebreid met medewerkers in binnen-, buiten-, en technische dienst met een schat aan ervaring binnen de wereld van de laryngectomie- en tracheotomiehulpmiddelen. MDS werd officieel distributeur van onder andere Fahl , Primed en Labbare. Sinds 2016 hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract voor de levering van tracheostomahulpmiddelen, uitzuig- en vernevelapparatuur. Wij hebben onze eigen werkplaats voor reparatie en onderhoud van zilveren canules en apparatuur.

Uitgelichte producten

MDS B.V.
MDS B.V.
MDS B.V.
MDS B.V.
Assortiment Laryngectomie
Assortiment Tracheotomie
keyboard_double_arrow_up